Allecallcentervacatures.nl voor werkgevers

Allecallcentervacatures.nl is dé vacaturebank voor agentfuncties binnen contact centers. Hiermee zijn we het eerste en enige internet wervingskanaal voor werkgevers in de klantcontact / contact center branche.

Vacatures publiceren

Als werkgever in de klantcontact branche; facilitaire callcenter / inhouse contact center, publiceert u voordelig uw callcenter vacature(s) op onze vacaturebank. En met voordelig bedoelen wij: voor € 75,- staat uw vacature 6 weken lang op Allecallcentervacatures.nl.

Kwaliteit van sollicitaties

Niet alleen uw callcenter vacatures worden hier optimaal gevonden; de vacatures worden gevonden door die specifieke doelgroep van werkzoekenden die gericht zoekt naar een baan in de contact center branche. De ervaring leert ons dat de kwaliteit van de sollicitaties hierdoor vele malen hoger ligt dan de respons van algemene vacaturebanken.

Aandacht voor uw vacature (s)

Uw vacature krijgt de aandacht die het verdiend! Omdat er geen vacatures van intermediairs worden gepubliceerd, verdwijnt uw vacature niet tussen een massa van vacatureplaatsingen door grote uitzendbureaus.
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Vacatures
Ad Hoc Customer Care Center
inDen Bosch
Ben jij of ken jij de nieuwe Contactcenter Medewerker bij Ad Hoc in Den Bosch? Reageer dan nu!
DAS
inAmsterdam
Ben jij of ken jij de nieuwe Medewerker Contactcenter bij DAS in Amsterdam? Reageer dan nu!
Proactive Contact Support - PCS
inAlmere
Ben jij of ken jij de nieuwe Medewerker Contactcenter Outbound bij PCS in Almere? Reageer dan nu!
Teleperformance
inTilburg
Ben of ken jij de nieuwe Junior SEA SALES CONSULTANT bij Teleperformance in Tilburg? Reageer dan nu!
Tentoo Holding
inAmsterdam
Ben jij of ken jij de nieuwe Medewerker Servicedesk bij Tentoo in Amsterdam? Reageer dan nu!
Direct Service Groep
inArnhem
Ben jij of ken jij de nieuwe Frans sprekende Medewerker Klantenservice M/V bij DIRECT Service Groep in Arnhem? Reageer dan nu!
© allecallcentervacatures.nl 2018 | disclaimer alle callcenter vacatures .nlsitemap alle callcenter vacatures .nlcallcenter vacatures RSS