Bijbaan callcenter

Dus je zoekt een bijbaan in een callcenter? Logisch, want een bijbaan callcenter staat voor goede verdiensten, flexibele werktijden, flexibele werkuren en volop afwisseling. En bovendien is een bijbaan callcenter vaak perfect te combineren met je studie, een tweede baan of andere activiteiten.

Een bijbaan callcenter is er in vele soorten en maten. Denk aan een bijbaan callcenter in de avonduren of juist overdag, of een bijbaan callcenter met flexibele uren, verdeeld over de hele werkweek. Of een bijbaan waarbij je juist inbound of outbound gaat bellen, in een inhouse of een facilitair callcenter. Vind hier jouw bijbaan callcenter.

Verschillende rollen

De grote veelzijdigheid die een bijbaan callcenter met zich meebrengt, staat ook voor verschillende rollen die je kunt invullen als callcenter medewerker. De ene keer ben je het visitekaartje of de service adviseur, en een volgend moment komt je commercie goed van pas tijdens een outbound project.

Op die manier doe je meteen veel ervaring op, die je later in je loopbaan goed van pas kan komen.

Voorbeelden bijbaan callcenter

  • telemarketeer
  • callcenter agent
  • callcenter representative
  • callcenter advisor
  • klantcontact / klantenservice medewerker

Volg via social media

Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
© allecallcentervacatures.nl 2020 | disclaimer alle callcenter vacatures .nlsitemap alle callcenter vacatures .nlcallcenter vacatures RSS