opdrachtgevers

Callcenter.Vacatures.nu

Callcenter.Vacatures.nu richt zich specifiek op de werving van contact center agents via internet. Callcenter.Vacatures.nu maakt gebruik van de meeste moderne innovaties op het gebied van internetmarketing:
- geplaatste vacatures worden direct, automatisch en kostenloos geplaatst op circa 10 partnerwebsites
- nieuwe vacatures worden zeer snel gevonden door zoekmachines zoals Google en scoren hoog in de zoekresultaten
- de website Callcenter.Vacatures.nu genereert veel verkeer van kandidaten die zich orienteren op een (andere) job binnen een klantcontact of contact center omgeving

Voor wie?

Callcenter.Vacatures.nu richt zich uitsluitend op werkgevers binnen de klantcontact en contact center branche. Deze vacaturesite is helaas nadrukkelijk niet bedoeld voor arbeidsbemiddelaars, zoals uitzendbureaus, werving- en selectiebureaus, executive search bureaus, headhunters etc.

Kosten

Werkgevers in de klantcontact en contact center branche kunnen hun vacatures voor agents, geheel kostenloos op Callcenter.Vacatures.nu plaatsen. De enige tegenprestatie die wij vragen is om op de eigen bedrijfswebsite bij vacatures een vermelding op te nemen met de tekst "onze vacatures vindt u ook op Callcenter.Vacatures.nu" met een link naar deze vacaturesite maar dit is zelfs slechts een vriendelijk verzoek en geen hard vereiste. Een vermelding met een link wordt wel zeer gewaardeerd!
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
© allecallcentervacatures.nl 2020 | disclaimer alle callcenter vacatures .nlsitemap alle callcenter vacatures .nlcallcenter vacatures RSS