Vacature Telefoniste

‘Een telefoniste (of telefonist, maar het beroep wordt meestal door vrouwen uitgeoefend) is iemand die zorgt voor het tot stand komen van telefoongesprekken.’

Zo omschrijft Wikipedia het vak van Telefoniste. In de praktijk komt er vaak veel meer bij kijken, want werken als Telefoniste is afwisselend en vraagt om veel verschillende vaardigheden. Heb jij het in je om te werken als Telefoniste?

Kies voor het afwisselende werk als Telefoniste, kies de Vacature Telefoniste die bij je past.

Op zoek naar vacature Telefoniste?

Heb jij tussen alle callcenter vacatures een Vacature Telefoniste gevonden die je aanspreekt? Een Vacature Telefoniste bij jou in de regio? Een Vacature Telefoniste die aansluit bij je beschikbaarheid? En bij je vaardigheden? Reageer meteen op de vacature Telefoniste.

Lees ook

Op zoek naar een Telefoniste?

Bent u een werkgever en heeft u een vacature Telefoniste? Profiteer van de voordelen die ons callcenter jobboard u biedt! Creëer voor uw vacature Telefoniste optimale wervingskracht, gerichte bezoekers, betere (en directe) respons.

Meer weten?

Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
© allecallcentervacatures.nl 2020 | disclaimer alle callcenter vacatures .nlsitemap alle callcenter vacatures .nlcallcenter vacatures RSS