Voordelig: hoe zit dat?

Voor € 75,- kunt u uw callcenter vacature 6 weken publiceren op de enige gespecialiseerde vacaturebank voor callcenter vacatures.

Met andere woorden: voor € 75,- bereikt u rechtstreeks uw doelgroep. De bezoekers van Allecallcentervacatures.nl zijn gericht op zoek naar een baan in een callcenter. Zo vergroot u de kans op kwalitatief goede respons op uw vacature.

Waarom ligt de prijs voor vacaturepublicatie vele malen lager dan op andere vacaturebanken?

Het plaatsen van vacatures creëert volume. Volume in vacatures zorgt voor een aantal zaken die samen een succesvolle, vicieuze cirkel vormen.

Denk daarbij bijvoorbeeld aan optimale vindbaarheid in zoekmachines. Met ruim 61 % van de sollicitanten die zijn / haar zoektocht naar een nieuwe baan start via Google, zijn goede resultaten op zoekmachines het startpunt voor reacties op uw sollicitaties!

Is allecallcentervacatures.nl dan een filantropische instelling?

Ja en nee.

Ja, omdat onze passie voor de arbeidsmarkt in de branche onze drijfveer is.

Nee, het tarief van € 75,- per vacature dekt onze kosten. Daarnaast zijn er verschillende betaalde opties voor extra exposure voor vacatures en werkgevers. Dit zijn keuzeopties en niet verplicht, nu niet en in de toekomst niet.

Is allecallcentervacatures.nl dan alleen vindbaar omdat werkgevers vacatures plaatsen?

Nee, niets staat op zichzelf.
De vacaturebank allecallcentervacatures.nl is gebouwd volgens de laatste technieken die de basis zijn voor optimale vindbaarheid in zoekmachines. Door dit te combineren met tekstueel geoptimaliseerde webpagina’s worden de beste resultaten behaald. De website is geoptimaliseerd op woorden die (op basis van onderzoek) gebruikt worden door mensen die op zoek zijn naar callcenter jobs.

Overtuigd?

Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
© allecallcentervacatures.nl 2020 | disclaimer alle callcenter vacatures .nlsitemap alle callcenter vacatures .nlcallcenter vacatures RSS